Vaasan kodittomien kissojen ystävät ry on vuonna 1993 perustettu vapaaehtoisvoimin kissataloa ylläpitävä yhdistys. Vaasan kissatalo ottaa hoiviinsa kodittomia kissoja Vaasasta ja Vaasan lähialueilta ja sijoittaa ne eteenpäin uusiin rakastaviin koteihin. Samalla yhdistys huolehtii muun muassa kissojen terveydestä ja hyvinvoinnista niiden odottaessa uutta kotia kissatalolla.

Kotihoitopaikkoja etsitään

Nyt olis taas hakusessa KOTIHOITOPAIKKOJA, USEAMPI. Pentuja olisi tulossa talon kirjoille, mutta emme voi ottaa ennen kuin on kotihoitopaikkoja. Pentuja tulossa. Ensimmäisenä olisi tulossa 3 pentua (n. 12 viikkoisia), mutta pennut voi erottaa toisistaan. Myöhemmin tulisi 6 pentua (eri ikäisiä, tarkemmin emme tiedä) ja näitä myös voidaan erotella, harva pystyy/jaksaa hoitaa noin isoja satseja. Pennuilla on oltava oma huone ainakin alkuun, koska niillä saattaa olla matoja, korvapunkkeja ja ei sitten tartuttaisi omia kissoja. Omat kissat tulee olla rokotettuja mikäli omat kissat pääsevät jossain vaiheessa tapaamaan hoitopentuja. Jos olet valmis ottamaan hoitoon yhden, kaksi tai jopa kolme pentua, ota yhteyttä muhun joko yv:llä tai puhelimitse 0404460375. Jos en vastaa, soittelen takaisin kunhan ehdin. -Heidi-

Kissatalolla tapahtuu

Hei tytöt ja pojat.Tänään tuli painosta Vaasan Kissatalon uudet kalenterit.Maksaa 12e kpl.Saa ostaa Kissatalolta ja muille paikkakunnille lähetämme postissa,jolloin tietysti tulee lisäksi postimaksu.

kalenteri

Kissatalolla tapahtuu

Kissatalon avoimet ovet

torstaisin klo 18 - 20:30, Levoninkatu 35, Palosaari

lauantaisin klo 11 - 13, Emäntälahti

Tervetuloa!

manu

Joomla templates by a4joomla ~ Brushes by Obsidian Dawn