Kuinka voit auttaa

 

Yhdistys toimii vapaaehtoisten kissaihmisten voimin. Ainoana palkkana on kissojen tyytyväinen kehräys. Yhdistyksen kulut ovat vuodessa päätä huimaavat ja kissatalo kaipaa kipeästi uusia tiloja ja/tai remonttia, joten apua kaivataan! Voit auttaa esimerkiksi tekemällä lahjoituksen Vaasan kissatalon tilille.

 

Liity jäseneksi tai tee lahjoitus

Liittymällä jäseneksi voit auttaa meitä auttamaan. Jäsenmaksu on 25 euroa, jonka voit maksaa yhdistyksen tilille:

FI54 31311000 901722

Kannatusmaksun eli lahjoitukset voi maksaa tilille "Turvaa Kissatalon tulevaisuus":

FI46 31311000 901672 Pienestäkin rahasummasta on apua!

Kummassakin tapauksessa vastaanottajaksi merkitään Vaasan kodittomien kissojen ystävät ry.

 

Kirpputoritavaraa ja liinavaatteita

Yhdistys kerää varoja toimintaansa mm. kirpputorimyynnin avulla. Jos sinulta löytyy ylimääräistä tavaraa, astioita, kirjoja ym. joita haluat lahjoittaa yhdistykselle, ota meihin yhteyttä.

Myös vanhat liinavaatteet ovat erittäin tervetulleita! Käytämme vanhoja liinavaatteita kissojen makuualustoina ja talon siivouksessa, minkä jälkeen ne hävitetään jätekeskus Stormossenin ohjeistuksen mukaisesti. (Valitettavasti Kissatalolla ei ole resursseja pesuun.)

Kissatalon kirpputoripöydät löytyvät Palosaaren kirppis 133,139. Comboliina 260

 

Mukaan aktiivisesti toimintaan 

Yhdistyksen väki hoitaa kissatalon kissat viikonloppuisin ja iltaisin, mutta työtä kissojen parissa piisaa aina yllin kyllin. Siivoamme, leikitämme kissoja, hankimme ruokaa ja tarvikkeita, hoidamme kissojen eläinlääkärikäynnit yms. Jos olet kiinnostunut aktiivisesta toimimisesta kodittomien kissojen hyväksi ja haluat liittyä hoitorenkaaseen, ota yhteyttä hallituksen jäseniin. He kertovat mielellään lisää.

Kotihoitopaikkoja

Tarvitsemme jatkuvasti kotihoitopaikkoja pienille pennuille ja odottaville emoille. Läpi kesän löydämme pieniä, joskus vain parin viikon ikäisiä pentuja, jotka tarvitsevat paljon hoitoa ja huolenpitoa. Pentujen lisäksi moni löytämämme odottava emo tarvitsisi rauhallisen väliaikaisen kodin pariksi kolmeksi kuukaudeksi. Sijaiskodeilta vaadimme aikaa ja kokemusta kissojen hoidosta. Mahdollisten omien kissojen tulee olla terveitä ja ehdottomasti rokotettuja. Yhdistys vastaa kaikista eläinlääkärikuluista, mutta ruoat ja hiekat jäävät sijaiskodin vastuulle. Pennut tarvitsevat yleensä kotihoitopaikan muutamaksi viikoksi.

 

Työharjottelijoita

Tarvitsemme kissatalolle työntekijöitä työharjoitteluun. Ota yhteyttä meihin ja työnvoimatoimistoon.

 

zac

 

Joomla templates by a4joomla ~ Brushes by Obsidian Dawn