Kuinka voit auttaa

Yhdistys toimii vapaaehtoisten kissaihmisten voimin. Ainoana palkkana on kissojen tyytyväinen kehräys. Yhdistyksen kulut ovat vuodessa päätähuimaavat ja kissatalo kaipaa kipeästi uusia tiloja ja/tai remonttia, joten apua kaivataan! Voit auttaa esimerkiksi tekemällä lahjoituksen Vaasan Kissatalon tilille.

 

Liity jäseneksi tai tee lahjoitus

Liittymällä jäseneksi voit auttaa meitä auttamaan. Jäsenmaksu on 25 euroa, jonka voit maksaa yhdistyksen tilille:

FI54 31311000 901722

Kannatusmaksun eli lahjoitukset voi maksaa tilille "Turvaa Kissatalon tulevaisuus":

FI46 31311000 901672 Pienestäkin rahasummasta on apua!

Kummassakin tapauksessa vastaanottajaksi merkitään Vaasan kodittomien kissojen ystävät ry.


Kirpputoritavaraa ja liinavaatteita

Yhdistys kerää varoja toimintaansa mm. kirpputorimyynnin avulla. Jos sinulta löytyy ylimääräistä tavaraa, astioita, kirjoja ym. joita haluat lahjoittaa, ota meihin yhteyttä.

Myös vanhat liinavaatteet ovat erittäin tervetulleita! Käytämme vanhoja liinavaatteita kissojen makuualustoina ja talon siivouksessa, minkä jälkeen ne hävitetään jätekeskus Stormossenin ohjeistuksen mukaisesti. (Valitettavasti Kissatalolla ei ole resursseja pesuun.)

Kissatalon kirpputoripöydät:
- Palosaaren kirppis: 133 ja 139
- Comboliina: 260Mukaan aktiivisesti toimintaan 

Yhdistyksen väki hoitaa Kissatalon kissat viikonloppuisin ja iltaisin, ja työtä kissojen parissa piisaa aina yllin kyllin. Siivoamme, leikitämme kissoja, hankimme ruokaa ja tarvikkeita, hoidamme kissojen eläinlääkärikäynnit yms. Jos olet kiinnostunut aktiivisesta toimimisesta kodittomien kissojen hyväksi ja haluat liittyä joukkoomme, ota yhteyttä hallituksen jäseniin. He kertovat mielellään lisää.


Kotihoitajaksi

Tarvitsemme jatkuvasti kotihoitopaikkoja pienille pennuille ja odottaville emoille. Läpi kesän löydämme pieniä, joskus vain parin viikon ikäisiä pentuja, jotka tarvitsevat paljon hoitoa ja huolenpitoa. Pentujen lisäksi moni löytämämme odottava emo tarvitsisi rauhallisen väliaikaisen kodin pariksi kolmeksi kuukaudeksi. Sijaiskodeilta vaadimme aikaa ja kokemusta kissojen hoidosta. Mahdollisten omien kissojen tulee olla terveitä ja ehdottomasti rokotettuja. Yhdistys vastaa kaikista eläinlääkärikuluista, mutta ruoat ja hiekat jäävät sijaiskodin vastuulle. Pennut tarvitsevat yleensä kotihoitopaikan muutamaksi viikoksi.


Työharjottelijaksi

Työharjoittelijat ovat erittäin tervetulleita Kissatalolle! Ota yhteyttä meihin ja työnvoimatoimistoon.

 

zac

Joomla templates by a4joomla ~ Brushes by Obsidian Dawn