Luovutusehtosopimus

Vaasan kodittomien kissojen ystävät ry:nLUOVUTUSEHDOT


1. Hoidan huostaani luovutettua kissaa hyvin. Otan heti yhteyttä eläinlääkäriin, jos kissa sairastuu. Huolehdin siitä, että kissan rokotukset pysyvät voimassa ja että se steriloidaan/kastroidaan, mikäli sitä ei ole tehty ennen kissan luovutusta. Minulle luovutetulla kissalla ei saa teettää pentuja.

2. Huolehdin siitä, ettei ottamani kissa pääse putoamaan ikkunoista tai parvekkeelta, eikä karkaamaan sitä kuljetettaessa. EHTOJEMME MUKAAN KISSA EI SAA ULKOILLA VAPAANA. Mikäli ottamani kissa katoaa tai kuolee, ilmoitan siitä välittömästi yhdistykselle. Ilmoitan yhdistykselle myös nimeni, osoitteeni ja puhelinnumeroni muutokset.

3. Mikäli joudun perustelluista syistä (esim. allergia lääkärintodistuksella) luopumaan kissastani, minulla ei ole oikeutta lopettaa ottamaani kissaa, eikä luovuttaa sitä edelleen ilman yhdistyksen hallituksen suostumusta. Kissan voi joko palauttaa kissatalolle maksutta tai etsiä sille uusi koti. Uuden ottajan on myös tultava haastateltavaksi ja hyväksytyksi.

4. Jos kissa luovutetaan eteenpäin ilman yhdistyksen suostumusta tai se lopetetaan ilman lääketieteellistä syytä, on yhdistyksellä oikeus periä kissan ottajalta 300 euron sopimusrikesakko ja vahingosta aiheutuneet kulut.

5. Yhdistyksen edustajalla on oikeus käydä katsomassa minulle luovutettua kissaa. Mikäli tällöin todetaan, ettei kissaa hoideta ja kohdella asianmukaisesti, yhdistyksellä on oikeus ottaa kissa välittömästi takaisin ilman korvausta.

6. Luonnosta tai huonoista oloista talteen otetut kissat saattavat olla vammaisia tai piilevästi sairaita, vaikka ne on todettu terveiksi. Mikäli kissa sairastuu, voin kysyä neuvoa yhdistyksen edustajalta ennen eläinlääkärille viemistä. (puh. 050-531 6173)

 

7. KäteismaksuOLEN LUKENUT, HYVÄKSYNYT JA YMMÄRTÄNYT YLLÄOLEVAT SOPIMUSEHDOT JA SITOUDUN NOUDATTAMAAN NIITÄ.

 

Paikka ja aika:__________________________________

 

 

_____________________________       ______________________________

Kissan ottajan allekirjoitus                         Yhdistyksen edustajan allekirjoitus

Joomla templates by a4joomla ~ Brushes by Obsidian Dawn