Kadonneet kissat

Jos olet kadottanut kissasi, lähetä katoamisilmoitus osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Ilmoituksessa tulisi mainita ainakin:

  • Arvioitu katoamispäivä
  • Katoamispaikka (kaupunki, kaupunginosa/kylä!)
  • Kissan tuntomerkit, onko kaulapantaa, ikä (noin), mahdolliset erikoisuudet, onko ollut ulkokissa/sisäkissa, onko leikattu, sukupuoli
  • Omat yhteystietosi!

Mitä tarkemmat tiedot osaat antaa, sitä paremmat mahdollisuudet kissallasi on löytyä. Voit antaa ilmoituksessasi muitakin tärkeitä tietoja, kuten kissasi kutsumanimen sekä missä ja milloin kissa on mahdollisesti viimeksi nähty. Kuva ei ole pakollinen, mutta erittäin suotava!

Ilmoituksia säilytetään sivulla noin vuoden ajan, jonka jälkeen ne poistetaan ellei omistaja ole ilmoittanut kissansa olevan edelleen kadoksissa.

Mikäli kissasi puuttuu listasta vielä viikon päästä ensimmäisestä ilmoituskerrastasi, se on yhä kadoksissa ja haluat sen listalle, ole ystävällinen ja kokeile ilmoittaa siitä uudestaan. Muista ilmoituksessasi mainita, että ilmoitat toista kertaa. Koska teemme työtä vapaaehtoisvoimin, meillä ei ole aina aikaa lisätä kadonneita välittömästi listalle ja virheitä sattuu.

 

Ilmoitathan meille myös välittömästi, jos kissasi löytyy!

 

Käy katsomassa myös http://www.karkurit.fi/

Joomla templates by a4joomla ~ Brushes by Obsidian Dawn