Vasa hemlösa katters Vänner ry bildades 1993 och föreningen upprätthålls helt med frivilliga krafter. Vasa katthus sköter om hemlösa katter i Vasa med omnejd för att placera dem till nya kärleksfulla hem. Samtidigt ansvarar föreningen bland annat för katternas hälsa och välmående under tiden de väntar på sina nya hem.

Kotihoitopaikkoja etsitään

Nyt olis taas hakusessa KOTIHOITOPAIKKOJA, USEAMPI. Pentuja olisi tulossa talon kirjoille, mutta emme voi ottaa ennen kuin on kotihoitopaikkoja. Pentuja tulossa. Ensimmäisenä olisi tulossa 3 pentua (n. 12 viikkoisia), mutta pennut voi erottaa toisistaan. Myöhemmin tulisi 6 pentua (eri ikäisiä, tarkemmin emme tiedä) ja näitä myös voidaan erotella, harva pystyy/jaksaa hoitaa noin isoja satseja. Pennuilla on oltava oma huone ainakin alkuun, koska niillä saattaa olla matoja, korvapunkkeja ja ei sitten tartuttaisi omia kissoja. Omat kissat tulee olla rokotettuja mikäli omat kissat pääsevät jossain vaiheessa tapaamaan hoitopentuja. Jos olet valmis ottamaan hoitoon yhden, kaksi tai jopa kolme pentua, ota yhteyttä muhun joko yv:llä tai puhelimitse 0404460375. Jos en vastaa, soittelen takaisin kunhan ehdin. -Heidi-

Kissatalolla tapahtuu

Hei tytöt ja pojat.Tänään tuli painosta Vaasan Kissatalon uudet kalenterit.Maksaa 12e kpl.Saa ostaa Kissatalolta ja muille paikkakunnille lähetämme postissa,jolloin tietysti tulee lisäksi postimaksu.

kalenteri

På gång i Katthuset

Öppet Hus

torsdagar kl 18 - 20:30, Levonsgatan 35, Brändö

lördagar kl 11 - 13, Emäntälahti

Välkommen!

manu

Joomla templates by a4joomla ~ Brushes by Obsidian Dawn